CV installatie door een specialist in Hoogeveen

de door ons aangedragen professional is de CV installateur die u zoekt in Hoogeveen en omgeving van Hoogeveen. Door onze jarenlange ervaring weten wij in no-time welk type centrale verwarming bij uw woonsituatie past. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment aan ketels. Dus er is altijd een ketel die voldoet aan uw wensen en behoeften! Wij kunnen voor u een nieuwe CV ketel plaatsen of zelfs complete centrale verwarming aanleggen.

Welk type CV ketel plaatsen?

U heeft tegenwoordig de keuze uit verschillende mogelijkheden. Een normale CV ketel zorgt er voor dat er warm water stroomt door uw centrale verwarming. Met de thermostaat kunt u dan vervolgens de temperatuur bepalen. Bij een dergelijke ketel heeft u altijd nog een extra boiler of geiser nodig die zorgt voor de toevoer van warm water naar de kranen bij u thuis. Echter, een combiketel is een combinatie tussen een CV ketel en een boiler of geiser. Een combiketel verzorgt al het warme water in uw huis. Dus zowel voor uw centrale verwarming als voor uw warmwatervoorziening. De nieuwste generatie combiketels wordt ook wel HR ketel genoemd. Een HR ketel is veel energiezuiniger en daarmee goedkoper in het verbruik dan een conventionele combiketel. Daarentegen ligt de aanschafprijs van een HR ketel wel hoger.

Wilt u weten welk verwarmingssysteem het best bij uw situatie past? Laat u dan adviseren door onze specialisten in Hoogeveen. We helpen u bij uw keuze en kunnen vervolgens de CV aanleggen. Bel ons via 0800 255 3733.