Vakkundig CV onderhoud in Hoogeveen

Goed en regelmatig onderhoud van uw centrale verwarming kan problemen voorkomen. Een CV monteur van de door ons aangedragen professional kan in Hoogeveen bij u langskomen voor deze werkzaamheden. Tijdens een onderhoudsbeurt voeren wij een controle uit van de apparatuur in uw verwarmingssysteem. Denk aan de CV ketel, het expansievat en radiatoren. Alles wordt juist afgesteld en schoongemaakt zodat uw CV naar behoren blijft werken.

Waarom CV ketel onderhoud laten uitvoeren?

CV onderhoud wordt in veel huishoudens vergeten. Waarom zou u überhaupt een CV monteur naar uw ketel moeten laten kijken? De voornaamste reden is dat de levensduur van uw CV ketel flink wordt verlengd met degelijk onderhoud. Enkele andere voordelen:

  • Kleine mankement worden opgespoord
  • Het systeem blijft brandveilig
  • Voorkomt dure reparaties
  • Hoog rendement blijft behouden

Inspectie van de CV ketel hoeft in principe slechts één keer per jaar uitgevoerd te worden, het liefst voor het stookseizoen. Op die manier voorkomt u vrijwel alle mogelijke problemen.

Eenmalig onderhoud of onderhoudscontract CV

de door ons aangedragen professional voert voor u CV ketel inspectie uit in de omgeving Hoogeveen. Wij kunnen eenmalig langskomen voor een grondige keuring, maar wij bieden ook de mogelijkheid om een CV onderhoudscontract af te nemen. In dat geval bent u voor een klein bedrag jaarlijks in uw onderhoud voorzien.

Meer weten of een onderhoudsbeurt aanvragen? Bel ons via 0800 255 3733 of vul online het contactformulier in.