CV ketel vervangen in Hoogeveen

Is de schade aan uw ketel zo groot dat reparatie geen optie meer is? Of is een nieuwe ketel op termijn voordeliger dan het repareren van uw verouderde toestel? de door ons aangedragen professional kan u in Hoogeveen bijstaan wanneer u uw CV ketel wilt vervangen. Wij adviseren u over een geschikt toestel en kunnen de plaatsing op ons nemen.

Met een moderne, duurzame CV verwarmingsinstallatie bespaart u een hoop energie. Dit is goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De CV expert in Hoogeveen, de door ons aangedragen professional, ondersteunt u graag met uw energiebesparing. Dit doen wij op verschillende manieren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw oude CV ketel vervangen door een duurzame CV installatie. U heeft bij ons de keuze uit een breed assortiment aan CV ketels die variëren in rendement. Hoe hoger het rendement, hoe meer geld u bespaart en hoe meer u bijdraagt aan een beter milieu!

Energie besparen met duurzame warmte

Door de regeling Duurzame Warmte is het mogelijk dat eigenaars van bestaande woningen gebruik maken van een subsidieregeling voor een duurzame warmte maatregel. U kunt hiervoor in aanmerking komen door het plaatsen van een zonneboiler, warmtepomp of een micro-warmtekrachtketel (HRE ketel). Met deze energiebesparende maatregelen creëert u lagere maandlasten en meer wooncomfort. Tevens is het mogelijk dat de waarde van uw woning stijgt.

Wilt u meer weten over een duurzame cv of wilt u een oude CV ketel vervangen? Neem dan contact met ons op in Hoogeveen.