Last van CV lekkage in Hoogeveen?

Als uw CV ketel lekt is het zaak om direct in actie te komen. Het uitstellen van de werkzaamheden kan op vrij korte termijn namelijk al grote schade aanrichten. Een ernstig lek is niet alleen voor uw ketel funest, maar kan ook uw woning en interieur aantasten. Een onschuldig ogende lekkage kan ervoor zorgen dat belangrijke onderdelen van uw verwarming gaan roesten, met uiteindelijk een dure reparatie tot gevolg. Ieder lek zorgt ervoor dat uw verwarming niet naar behoren functioneert. Hierdoor gaat rendement verloren en moet u harder stoken.

Bespaar uzelf grotere problemen of een kapotte ketel en schakel direct een specialist in! Voor een snelle oplossing van CV lekkage belt u de door ons aangedragen professional. Wij zijn werkzaam in Hoogeveen en omgeving en hebben zeer ervaren monteurs in dienst.

CV lekkage opsporen

Een lekkende CV is niet altijd even makkelijk te herkennen. Er kan via verschillende onderdelen van het systeem water verloren gaan. Een duidelijk teken van lekkage is roest op leidingen of radiatoren, lager rendement of een verschil in druk. Om de oorzaak van het probleem op te sporen kan een CV expert een grondige inspectie uitvoeren.

de door ons aangedragen professional staat voor u klaar als uw CV ketel water lekt.  Bij spoed zijn wij zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week in te schakelen! Bel ons op telefoonnummer 0800 255 3733 of maak een afspraak voor reparatie via het online contactformulier.